0produs(e)

Nu aveti nici un produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni si conditii pentru returnarea produselor

Aveti dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice.
Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta fax sau e-mail SC SEMBAZURU ART SRL, Strada Trapezului Nr.2 Bl.M6 Sc.2 Ap.61,Sector 3, Bucuresti,email:contact@sembazuru.ro sau la Showroom: Bucuresti, Sector 6, Centrul de mobila Tamilia, Bd.Ghencea nr .79, Magazin Sembazuru Art SRL

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii de catre noi a produselor.

Vom efectua aceasta rambursare prin ordin de plata, rambursarea sumei pe card, mandat postal sau numerar la sediul firmei, in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Expediaţi produsele prin curier sau inmanati-le direct noua la adresa Bucuresti, Sector 6, Centrul de mobila Tamilia, Bd.Ghencea nr .79, Magazin Sembazuru Art SRL fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Costul direct al returnarii produselor va fi suportat de catre cumparator.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Se vor opri sumele necesare reconditionarii si reambalarii produselor pentru a putea fi revandute.

1.In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre CLIENT, SC Sembazuru Art SRL are dreptul de a decide acceptarea returului.

2.Produsele ( mobilier, canapele, saltele) executate pe dimensiuni speciale si/sau personalizate de catre client (nu de serie) nu vor putea fi returnate;

3. Pentru a putea fi returnata, comanda Dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate;

4. Daca nu detineti toate aceste documente, nu puteti returna produsul;

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

- Catre :SC SEMBAZURU ART SRL, Strada Trapezului Nr.2 Bl.M6 Sc.2 Ap.61,Sector 3, Bucuresti,email:contact@sembazuru.ro,telefon 0722270908

- Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse -......................................primite la data ........................

- Numele consumatorului (consumatorilor)

- Adresa consumatorului (consumatorilor)

- Semnatura consumatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie).

- Data: