Seturi dormitoare

Piesele care constituie un set de dormitor sunt, de cele mai multe ori, un pat, doua noptiere, un dressing si o comoda. Avantajul mobilei oferite de Mobila-Ghencea deriva tocmai din faptul ca nu vorbim de simple piese de mobilier si o enumerare redunanta. Toate corpurile care compun seturi dormitoare au o personalitate unica, putand foarte bine sa fie desprinse din suita fara a-si pierde din calitati – estetice sau functionale.

Colectie unica si inedita de seturi dormitoare

Fiecare piesa din colectia noastra de seturi dormitoare are ceva aparte. Cu un aspect inedit si foarte surprinzator, reprezinta alegerea primordiala pentru crearea unui dormitor de exceptie. Incaperea cea mai importanta pentru sanatatea noastra necesita investitie in calitate, iar produsele din gama aceasta ofera standarde de top.

Crearea unui ambient special, in concordanta cu preferintele dumneavoastra, este vitala. Ce poate fi mai relaxant decat un pat imens, asortat perfect dressing-ul si cu noptierele? Investitia in mobila dormitor de la Mobila Ghencea inseamna mai mult decat se arata la prima vedere, este un castig atat estetic, cat si functional, la pret avantajos, care ofera calitate de exceptie.

Mobilier ultra-modern

Mobila Ghencea creeaza mobilier ultra-modern, cu atentie incredibila la detalii si finisaje, creand efecte vizuale puternice, premium, in timp ce produsele finale pot fi integrate cu succes intr-o varietate de spatii sau ansambluri realizate cu ajutorul altor corpuri.

Gama de seturi dormitoare include o colectie variata de mobila la preturi accesibile. Pasiunea imensa pentru excelenta a companiei se reflecta direct in portofoliul sau – intr-o calitate incredibila a pieselor de mobilier si in durabilitatea exceptionala a acestora.

Dormitorul necesita investitie in mobilier de calitate. Mobila Ghencea este aici pentru a va oferi cele mai bune solutii in materie de mobilier, cu livrare rapida in Bucuresti, livrare rapida in toata tara si servicii clienti impecabile. Confortul capata noi dimensiuni cu colectia Mobila Ghencea.

 

Suport clienti Luni – Vineri: 10-19
Sambata: 9-16 si Duminica: 9-14

0722270908 contact@mobila-ghencea.ro
479-612

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!