Mobilier scolar

Gama de mobilier scolar de la Mobila Ghencea frapeaza prin valoare, calitate si selectie. Solutiile noastre includ piese de mobilier de la scaune, mese si dulapuri, pana la pupitre si biblioteci, toate intr-o vasta selectie de stiluri, materiale si culori.

Care mobila creeaza un mediu optim pentru invatat?

Piesele de mobilier scolar care sunt durabile, confortabile si au un design simplu, inteligent, eficient, sunt cele mai bune pentru a stimula invatatul si pentru a crea un ambient placut. Create cu energia si pasiunea pentru varietate a copiilor in minte, piesele de mobilier scoar ale Mobila Ghencea asigura o linie intreaga de necesitati si accesorii pentru ca scoala sa aduca tot ce e mai bun din scolari si prescolari.

Ce mobilier scolar va trebuie?

Mobilarea unei intregi scoli sau doar a unei clase poate fi un lucru destul de epuizant, dar nu trebuie sa va faceti griji cu privire la nimic. Noi, la Mobila Ghencea, ne-am gandit la tot ceea ce aveti nevoie. Categoria noastra dedicata mobilier scolar include diverse dimensiuni, materiale si culori. De la scaune si mese, pana la biblioteci si cuiere, totul este confortabil si ofera o imagine de mobila de calitate.

Este important sa luati o decizie informata, dat fiind faptul ca elevii vor folosi acele piese de mobilier pentru multi ani.

Ce trebuie stiut despre mobilier prescolari?

Mobilierul pentru prescolari intra intr-o cu totul alta categorie. Este foarte important ca cei mici sa aiba masute si scaune apropiate de dimensiunile lor, tocmai pentru ca acestia sa poata invata cum trebuie si sa se simta confortabil inca de la inceput. Mobilierul pentru prescolari potrivit poate imbunatati enorm imaginea oricarei sali de clasa, facand educatia formala mai atractiva.

La Mobila Ghencea nu trebuie sa va faceti griji cu privire la dimensiunile mobilierului. Cu o documentatie puternica in spate, noi proiectam mobilier scolar cu marimi prestabilite pentru diverse grupe de varsta, astfel incat eficienta sa fie maxima.

Suport clienti Luni – Vineri: 10-19
Sambata: 9-16 si Duminica: 9-14

0722270908 contact@mobila-ghencea.ro
479-612

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!