Comode

Mobila Ghencea va pune la dispozitie o gama variata de comode de diverse dimensiuni, exemplare reusite de piese de mobilier secundare ce pot fi folosite vreme indelungata pentru depozitarea de obiecte diverse. Cu un cadru din lemn ce indica stabilitate, usi sau sertare, acestea au un design elegant, plin de textura si culoare, putand fi folosite cu succes in orice dormitor.

Comode – piesele de mobilier practice

Comodele sunt piese de mobilier ce aduc in prim plan un spatiu de depozitare incredibil de benefic, ele putand fi plasate langa pat sau dulapul din dormitor. Cu dimensiuni mai mici sau mai mari, ofera posibilitatea de a imparti interiorul in zone mai mici sau mai mare, ce permit depozitarea de obiecte de dimensiuni diferite si cu utilizari la fel de diferite.

Comoda, prin definitie, este sinonimul unui produs compact, solid, cu destinatie practica, o piesa de mobilier care nu dezamageste si care permite stocarea unei cantitati mari si variate de obiecte, fiind o alegere demna de luat in calcul.

Formele celor mai multe comode sunt ideale, in raport cu dimensiunile, astfel ca sunt usor de manevrat, sunt usor de amplasat in diferite locuri si proportiile sunt la fel de versatile pentru a putea incapea in orice unghi si spatiu cu foarte mare usurinta.

Preturi accesibile si design modern

La o scala redusa, cele mai multe comode reprezinta alternative extraordinare de depozitare pentru obiecte personale, haine, obiecte decorative, dar si orice alt gen de lucruri pe care le dorim mereu la indemana.

Gama de comode Mobila Ghencea beneficiaza de un design modern, bazat pe simplitate si pe eleganta, un design definit prin elemente care accentueaza stabilitatea si sentimentul de intimitate. Comodele din aceasta colectie sunt ideale pentru dormitor, oferind o senzatie placuta si calma, de spatiu domestic, familiar, functionand ca un fundal pentru intregul ambient. 

Suport clienti Luni – Vineri: 10-19
Sambata: 9-16 si Duminica: 9-14

0722270908 contact@mobila-ghencea.ro
479-612

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!