Biblioteca pentru living este piesa centrala a acestei incaperi si indeplineste un rol estetic extrem de important. Tocmai de aceea o biblioteca trebuie sa fie realizata din lemn calitativ si sa poata fi personalizata in functie de necesitatile si spatiul din casa al fiecaruia.

In timp insa, designerii de interior nu s-au lasat asteptati si au pus la cale modele indraznete, cu rolul sa-ti incante privirea si sa-ti trezeasca imaginatia atunci cand citesti.

Fie ca esti interesat de un model clasic de biblioteca, fie ca preferi un model mai modern pentru a eficientiza spatiul, noi ti-am pregatit o lista de optiuni, ca sa ai de unde alege.

1 . Prima optiune –Biblioteca Ying si Yang

Este cu siguranta un model de biblioteca care s-ar potrivi foarte bine in orice casa moderna. Este preferata in principal de catre tineri si iti este aproape imposibil sa nu te indragostesti de ea. Reprezinta o alternativa interesanta de a atrage cu siguranta atentia tuturor prietenilor intelectuali pe care ii ai.

2. A doua optiune –Biblioteca intelepciunii

Daca iti place sa citesti si esti dispus sa investesti intr-un spatiu doar pentru a-ti hrani pasiunea pentru citit, atunci poti alege o biblioteca care imita un arbore, un arbore al intelepciunii, ale carui ramuri sunt rafturi si iti pot sustine cartile preferate.

Bibliotecile de tip arbore te vor energiza si vor fermeca orice vizitator, fie el iubitor de carte sau nu.

3. A treia optiune – Biblioteca clasica

Daca esti genul care investeste in mobilier de calitate, iar pentru tine cartile sunt sfinte, atunci alege un model clasic, din lemn de stejar masiv, care sa confere eleganta camerei de zi si sa pastreze farmecul bibliotecilor de odinioara. Astfel de biblioteci impun un anumit respect dedicat lecturii si te invita sa citesti in liniste.

4. A patra optiune- Biblioteca oblica

Astfel de biblioteci au rafturi pe care cartile sunt asezate oblig, spre dreapta sau spre stanga, dar niciodata pe vertical sau pe orizontala. Dimensiunile rafturilor nu sunt niciodata egale, ceea ce iti va pune imaginatia la incercare.